Koprčani z začetkom državnega prvenstva ne morejo biti zadovoljni. Četa trenerja Rodolfa Vanolija se po dveh krogih državnega prvenstva s točkovno ničlo nahaja na devetem mestu ligaške razpredelnice, po Domžalah so (super)pokalni zmagovalci v nedeljo izgubili še s Krčani, odločil je zadetek Davida Poljanca.


Za nameček so, če štejemo tudi minulo sezono, kanarčki v zadnjih osmih ligaških obračunih osvojili vsega točko, kljub temu pa v koprskem taboru zaradi tega še niso prižgali rdečega alarma. “Skozi celotno tekmo smo bili mi tisti, ki smo narekovali tempo in si ustvarjali priložnosti. Domači so zadeli iz edinega strela na gol v prvem polčasu. Ne vem, kaj naj rečem. Odpraviti moramo tudi te drobne napake in potem bomo na pravi poti,” je po tretjem  porazu v vsega dobrem tednu za klubsko spletno stran priznal Matej Palčič, ki je pohvalil tudi domačega vratarja Marka Zalokarja, ki se je znova izkazal z nekaj odličnimi obrambami in kot edini vratar lige v dveh krogih še ni prejel zadetka.

Tudi Palčič se je nekajkrat znašel v obetavni situaciji, a ni našel poti do domače mreže, zato pa obetavni bočni nogometaš upa, da bodo Koprčani že v nedeljo, ko na Bonifiki gostijo Celjane, našli pot do zmage: “Tako, kot v Splitu, smo bili tudi včeraj po tekmi potrti, ampak vzdušje je vseeno pozitivno. Zavedamo se, da smo dobra ekipa in tudi nam se mora enkrat odpreti. Naša igra je všečna in dopadljiva. Skušamo igrati hitro, povezano in čim bolj raznovrstno, kar nam v dobršni meri uspeha. A žal zaenkrat rezultati niso takšni, kot smo si želeli. Dovolj je bilo porazov, želimo si zmag in zanje se bomo maksimalno potrudili.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šimundža pozitivno presenečen nad napadalcem na preizkušnji

Nogometaši Mure so v soboto na Fazaneriji proti zagrebškemu Dinamu visoko izgubili (0:4) i…