S članskim reprezentantom se bodo lahko po zadnji tekmi letošnje sezone pohvalili tudi v taboru ljubljanske Olimpije. Prvo vabilo članske izbrane vrste je namreč prejel Marko Vukčević, ki bo ljubljanskega prvoligaša predstavljal v dresu Črne gore.


Črnogorce sredi junija čakata dve gostovanji na severu Evrope, saj se bodo v prijateljskem obračunu 8. junija najprej pomerili z Dansko, šest dni zatem pa sledi še kvalifikacijski obračun s Švedsko. Selektor Branko Brnović je tako na seznam uvrstil 24 imen, Vukčević pa je eden od dveh nogometašev s prvim članskim vabilom. Krilni vezist ljubljanske Olimpije, ki je bil v preteklosti redno član mlade izbrane vrste, s šestimi zadetki tudi drugi strelec kluba, si lahko obeta nekaj minut za dokazovanje, saj bo prijateljsko tekmo z Dansko zaradi klubskih obveznosti izpustila peterica nogometašev, zaradi poškodb pa bodo tokratno akcijo izpustili Mirko Vučinić, Vladimir Božović in Vladimir Volkov.

“Na bočnih položajih imamo nekaj alternativ. Igral bo tisti, ki se bo najbolj izkazal na treningih. Grbić veliko igra v Partizanu, v svojem klubu je standarden tudi Marko Vukčević. Videli bomo, koliko nam lahko pomagata. Konec koncev pa bo proti Švedski zaigralo enajst najbolje pripravljenih nogometašev,” je na današnji novinarski konferenci dejal selektor Brnović, ki ima sicer precej preglavic tudi z neigranjem Stevana Jovetića.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Sežane okrepil prvoligaša iz Severne Makedonije

Hrvaški branilec Antonio Azinović se znova poslavlja od Tabor Sežane, saj bo svojo nogomet…