Krčani so poleg Gorice, s petnajstimi točkami vodilnega moštva Prve lige Telekom Slovenije, najprijetnejše presenečenje uvoda nove sezone. Moštvo trenerja Tomaža Petroviča je v šestih krogih doživelo po dve zmagi, remija in poraza, z osmimi točkami pa se moštvo iz Posavja drži šestega mesta na ligaški razpredelnici.


V nadaljevanje sezone pa bodo Krčani krenili še močnejši, saj se je moštvu po enem letu igranja v celjskem dresu znova priključil Marko Jakolić, ki se tako še tretjič vrača v staro jato. Spomnimo, desni bočni branilec se je pred dnevi razšel s celjskim prvoligašem, saj po informacijah iz klubskih pisarn ni bil zadovoljen z dodeljeno minutažo. Po pretekli sezoni, v kateri je na 23 ligaških tekmah zbral 1609 minut, je v preteklih tednih v državnem prvenstvu zbral dva nastopa, pred gostovanjem v Ljudskem vrtu pa je sledila prekinitev sodelovanja.

Brežičan je po naših informacijah tudi možnost odhoda v tujino, a je selitev v zadnjem trenutku padla v vodo, z vodstvom Krškega pa je 24-letni branilec sklenil enoletni dogovor z možnostjo podaljšanja še za eno leto.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani se še naprej krepijo

Iz knežjega mesta so včeraj sporočili, da se je na stadion Z’dežele preselil še en o…