Marko Alvir je drugi poletni novinec v domžalskih vrstah. 21-letni Hrvat je z Domžalčani sklenil triletno pogodbo, potem ko se je nekaj dni dokazoval na preizkušnji in pred dnevi zadel ob porazu z Dinamom iz Tbilisija.


“Marko je tip igralca, ki lahko v vsakem trenutku tekme pokriva velik del igrišča, podobno kot je to pri nas odlično počel Nemanja Maksimović. V karieri je za nekaj časa obstal, vendar smo vsi prepričani, da se lahko hitro vrne na pravo pot. Res je, da v ekipi na njegovem položaju vlada močna konkurenca, a to bi moral biti zanj le dodaten motiv za dokazovanje. Z njegovim prihodom smo našemu kadru dodali nekaj širine, ki jo bomo ob napornem začetku sezone vsekakor potrebovali,” je prihod hrvaškega vezista za klubsko spletno stran pokomentiral športni direktor Matej Oražem. Nekdanji član Zagreba, zagrebškega Dinama in tretje ekipe madridskega Atletica že z nestrpnostjo pričakuje prihajajoče izzive: “V Domžale sem prišel z namenom, da naredim velik korak naprej v svoji karieri. Gre za eno od stopnic na moji poti in odlično odskočno desko. Prepričan sem, da se bom hitro prilagodil na novo okolje in pokazal vse svoje kvalitete.”

“V najmočnejši slovenski ligi bom veliko bolj na očeh večjih klubov. Prepričan sem, da lahko tukaj naredim preskok. Moje ambicije so v prvi vrsti povezane z dobrim nastopom kluba v kvalifikacijah za Evropsko ligo. V slovenski ligi želimo biti v vrhu in priti čim dlje v pokalu. Bolje bo uvrščena ekipa, bolj cenjeni bomo nogometaši, ki jo sestavljamo,” je še dejal Zagrebčan, ki bo na hrbtu nosil številko 77.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani se še naprej krepijo

Iz knežjega mesta so včeraj sporočili, da se je na stadion Z’dežele preselil še en o…