Za nogometaši ljubljanske Olimpije je že dober teden priprav. Zmaji so se v Radomljah zbrali minulo sredo, po včerajšnji volilni skupščini, na kateri je bil za predsednika potrjen Milan Mandarić, pa se je četa novega trenerja Marijana Pušnika odpravila na Gorenjsko, na Bledu pa bodo ostali vse do sobote.


Korošec, ki se je po dveh letih udejstvovanja na Japonskem vrnil na domačo sceno, je uvodni teden priprav izkoristil za spoznavanje z novimi varovanci. Na uvodnih treningih je pod vodstvom Dravograjčana vadila okrnjena zasedba, saj so manjkali štirje reprezentanti. Nik Kapun, Kenan Bajrić in Andraž Šporar, ki naj bi ostal v zmajevem gnezdu, so po udejstvovanju v mladi izbrani vrsti dobili še nekaj dni oddiha, Marko Vukčević pa je v nedeljo zaključil z obveznosti v članski reprezentanci Črne gore: “Uvodni teden je vselej spoznavne narave. S pripravami smo začeli prejšnjo sredo in do sobote opravili skupno pet treningov. Od včeraj pa se nahajamo na Bledu, kjer bodo v ospredju vaje za osnovno in specialno vzdržljivost ter osnove taktike. Od igralcev bom zahteval red, delo in disciplino. Ob tem pa čakamo, da se nam jutri priključijo mladi reprezentanti Kenan Bajrić, Andraž Šporar in Nik Kapun,” 

“Fantje se trudijo, glede tega nimam pripomb. Smo pa še v fazi spoznavanja, čaka nas ogromno dela, a časa nimamo na pretek. Želim si, da bi začetek nove sezone dočakali v optimalni formi. Ali nam bo to zares uspelo, pa bo pokazal čas,” je za klubsko spletno stran še dodal Pušnik, ki bo v prihajajoči sezoni državnega prvenstva najstarejši izmed deseterice trenerjev.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Znani termini evropskih tekem

Znani so vsi datumi in ure začetka evropskih tekem za slovenske predstavnike v prvem kvali…