Lanska sezona Prve lige Telekom Slovenije je bila usodna za Radomljane, ki so klavrno končali povratek v najmočnejše nogometno tekmovanje pri nas. Zdaj jih čaka druga liga, ki bo letos štela šestnajst članov, atraktivna zasedba na čelu s prekmurskima velikanoma, Nafto in Muro, pa tudi od lanskoletnih prvoligašev zahteva okrepitev zasedbe.

V Radomlje se tako na enoletno posojo seli Anel Hajrić, nogometaš Maribora, ki je lansko sezono končal na vrhu lestvice strelcev 3. SNL sever, po razpadu druge ekipe pa si nekdanji mladinski reprezentant Bosne in Hercegovine  ni izboril mesta v moštvu slovenskih prvakov.

Nova drugoligaška sezona prinaša tudi vrnitev »vas clasica«, obračuna med Radomljami in Dobom, v katerem bo rumenim poleg Hajrića na voljo tudi Adel Halilović. Desni bočni branilec si je svojo nogometno izobrazbo pridobil pri Red Bullu iz Salzburga po odhodu iz Avstrije pa je branil barve Slaven Belupa in bosanske Krupe. 21-letnik se lahko pohvali tudi z nastopi za mlajše selekcije Bosne in Hercegovine, z Radomljami pa je sklenil triletno pogodbo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Jaka Purg
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Obradović podaljšal sodelovanje z Muro

Matko Obradović je za tri sezone podaljšal pogodbo z Muro. Sedemindvajsetletni čuvaj mreže…