V ponedeljek so kot zadnji med deseterico prvoligašev s pripravami na novo sezono pričeli tudi nogometaši Krškega. Kot smo včeraj že poročali, pa je zasedbo trenerja Tomaža Petroviča zapustila kar deseterica igralcev.

Petim nogometašem, ki so Stadion Matije Gubca zapustili že kmalu po zaključku minule sezone, so se ob začetku priprav pridružili tudi Enis Đurković, Marko Jakolić, Jure Petric, David Polajnec in Klemen Slivšek. Kot so sporočili iz posavskega prvoligaša, je na uvodnih treningih vadilo kar 36 nogometašev, med njimi je bilo tudi precej mladincev in igralcev, ki so v minuli sezoni Brežicam pomagali do napredovanja med drugoligaše, le-ti pa niso bili edini novi obrazi v moštvu Petroviča.

Čeprav so Posavci po minuli sezoni ostali brez Dina Hotića in Roberta Pušaverja, ki sta se vrnila v Ljudski vrt, pa bodo imeli Krčani tudi v prihodnje bogato zastopstvo vijolic. V mestu, ki ga deli Sava, bosta tudi v prihodnje igrala Martin Kramarič in Damjan Vuklišević, ki se je spomladi ob Gregovu utrdil v ožji obrambi Krčanov. Kramarič in Vuklišević pa ne bosta edina predstavnik Maribora, saj so Štajerci v Krško po naših informacijah poslali še trojico nogometašev.

Treningom Krškega so se pridružili Anel Hajrić, Ranko Moravac in Dejan Vokić. Slednja sta bila v minuli sezoni člana B ekipe, ki je v 3. SNL sever zasedlo drugo mesto, Hajrić pa je pomlad preživel v Kranju. Visokorasli napadalec je za drugoligaško Zarico v desetih tekmah dosegel pet zadetkov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mura do remija v Zagrebu, Kranjčani priznali premoč Zemunu

Tudi danes sta dva slovenska prvoligaša izkoristila reprezentančni premor, Kranjčani so go…