Podobno kot Domžalčani, ki so v Slovenski Bistrici morali priznati premoč splitskemu Hajduku, so uvodno pripravljalno srečanje včeraj popoldne odigrali tudi nogometaši ljubljanske Olimpije, ki vse do sobote bivajo in trenirajo na Bledu.


Tam je četa trenerja Marijana Pušnika, Korošec je priložnost namenil tudi nekaterim mladcem in nogometašem, ki so minulo sezono preživeli na posojah, ugnala ekipo Promo Teama iz Celja. Za zmaje je v prvem polčasu zadel Dejan Djermanović, ki je bil jeseni posojen v Celje, spomladi pa v beograjski Voždovac, v drugem polčasu pa sta zmago potrdila Adis Ajkić in Kristjan Šipek. Prvi se je letos pozimi vrnil v Olimpijino gnezdo, drugi pa je v minuli sezoni igral za Radomlje B, v dresu katerih je na 26 tekmah dosegel 11 zadetkov.

Sicer pa so pri Olimpiji razkrili tudi seznam prihajajočih pripravljalnih tekem. Že v soboto se bodo Ljubljančani v Kranju pomerili s slovaškim podprvakom Žilino, teden dni kasneje sledi obračun z Zoryo iz Luganska, v juliju pa bodo tekmeci Olimpije še Triglav, Karpaty in Kuban Krasnodar.

OLIMPIJA LJUBLJANA 3:1 PROMO TEAM
Djermanović, Ajkić, Šipek

Seznam pripravljalnih tekem:
OLIMPIJA – ŽILINA (Kranj, 22. junij)
OLIMPIJA – ZORYA LUGANSK (Kidričevo, 27. junij)
TRIGLAV – OLIMPIJA (Kranj, 1. julij)
OLIMPIJA – KARPATY LVOV (Krško/Brežice/Čatež, 7. julij)
OLIMPIJA – KUBAN KRASNODAR (verjetno Ljubljana, 12. julij)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Sežane okrepil prvoligaša iz Severne Makedonije

Hrvaški branilec Antonio Azinović se znova poslavlja od Tabor Sežane, saj bo svojo nogomet…