Novomeščani, ki naj bi po pisanju Ekipe24 pred zaključkom poletnega prestopnega roka ostali brez Matka Obradovića in Martina Kramariča, so svoje vrste okrepili z mladim Gancem, ki sliši na ime Nana Addo Welbeck Maseko.


19-letni vezist se je z vodstvom novomeškega kluba dogovoril za enoletno pogodbo in bil danes že registriran pri Nogometni zvezi Slovenije, a bo pravico nastopa dobil, ko bo zanj predloženo delovno dovoljenje. Welbeck se najbolje znajde v osrčju zvezne vrste, v Novo mesto pa prihaja iz Italije, kjer je bil nazadnje član Atalante, pred tem pa igral za Brescio, kjer se je naprej kalil v dresu Primavere, za katero je zbral 63 nastopov, nato pa trikrat zaigral tudi v Serie B, v sezoni 2010/11 je zaigral tudi v Serie A, potem ko je v zadnje pol ure dobil priložnost v obračunu s Fiorentino.

Če novinec v dresu Krke še čaka na delovno papirje, pa je bila vsa dokumentacija urejena za Ezekiela Hentyja, nigerijskega novinca v dresu Gorice, ki bo tako lahko že v nedeljo konkuriral za nastop v tekmi z Rudarjem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Dolgoletni član Maribora blizu odhoda na Balkan

Po šestih letih domovanja v štajerski prestolnici bo Maribor to poletje zapustil Gregor Ba…