Oba sta bila člana Krke že v minuli sezoni, pod vodstvom trenerja Andreja Kastrevca pa trenirata in igrata tudi v novi. Govora je o Denisu Mojstroviču in Alenu Vučkiću, ki sta z Novomeščani sicer že pred časom podaljšala dogovor o sodelovanju, a so pri dolenjskem prvoligašu šele sedaj sporočili dolžino sklenjene pogodbe.


Tako Vučkić kot Mojstrovič sta z vodstvom lani sedmouvrščenega kluba državnega prvenstva sklenila dveletno pogodbo, ki pa je za razliko od minule sezone tokrat profesionalna. Alen Vučkić, sicer starejši brat Harisa Vučkića, je v dveh sezonah v dresu Krke odigral 38 ligaških tekem in igral tudi v uvodnem krogu nove sezone, medtem ko je Mojstrovič član kluba že vse od rane mladosti, saj je pri Krki storil prve nogometne korake, s 45 ligaškimi nastopi pa se uvršča na osmo mesto klubske lestvice nastopov v Prvi ligi.

Ob tem velja še omeniti, da je vodstvo kluba prvo profesionalno pogodbo sklenilo tudi z Jakobom Judežem, sicer tudi kadetskim reprezentantom Slovenije. Mladi, šele 16-letni up je z Novomeščani sklenil triletni dogovor.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Znani termini evropskih tekem

Znani so vsi datumi in ure začetka evropskih tekem za slovenske predstavnike v prvem kvali…