Na zadnji dan poletne nogometne tržnice se precej zanimivo dogajanje obeta tudi v Sloveniji. Pri Olimpiji bi lahko danes predstavili še dva novinca, svežo moč bi si lahko obetal tudi Kruno Jurčić, novopečeni strateg Maribora. Koprčani bodo verjetno ostali še brez Marka Krivičića, ki se bo preselil na enoletno posodo v Bologno, zanimivo bo tudi dogajanje v povezavi z Blessingom Elekejem.


Kljub temu pa začenjamo v 2. SNL. Drugoligaškega plesa niso najbolje pričeli v Tolminu, saj so uvodne tri kroge zaključili z ničlo, prve točke v sezoni pa so se varovanci trenerja Davida Kanalca po preobratu v drugem polčasu veselili v gosteh pri kranjskem Triglavu. Slab začetek sezone pa je vseeno pustil nekaj posledic, saj se je od Tolmina samoiniciativno poslovil dolgoletni vratar Denis Baloh, čigar mesto pa bo zasedel poletni novinec Marko Deronja, ki je tolminsko mrežo branil že na sobotni tekmi v Kranju. Iz Tolmina pa so še sporočili, da je moštvo zapustil tudi branilec Alessio Codromaz. Zamejski Slovenec, ki je v Tolminu v pretekli sezoni igral kot posojeni nogometaš Gorice, je pred kratkim prekinil pogodbo z goriškim klubom in se posvetil šolanju, tako da mu nogomet ni bil več v prvem planu.

So pa v Tolminu poskrbeli tudi za prihod. Iz Krke se na enoletno posodo seli Kevin Kauber. Član mlade estonske reprezentance letos za Krko še zaigral, potem ko je v lanski sezoni na enajstih tekmah dosegel zadetek, je letos petkrat sedel na rezervni klopi. Kot so sporočili iz novomeškega prvoligaša, imajo Dolenjci možnost, da igralca pozimi vrnejo v svoje vrste.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pri Rogaški želijo ohraniti okostje šampionske ekipe

Rogaška se je v minuli sezoni po letu dni premora ponovno vrnila med drugoligaše. Vodstvo …