Govorice, da so se Ljubljančani zagreli za dva branilca Velenjčanov, so bile resnične. Aljaž Krefl je prvi poletni novinec v vrstah ljubljanske Olimpije, s katero je zdaj že nekdanji član Rudarja sklenil kar štiriletno pogodbo.


“Ko mi je zastopnik omenil možnost prestopa v tako velik klub kot je Olimpija, nisem razmišljal niti sekunde. V zelo kratkem času smo se uspeli dogovorili za štiriletno sodelovanje, kar me še posebej veseli,” je ob sklenitvi dogovora za spletno stran Olimpije dejal mladi reprezentant Slovenije. 21-letni levi bočni branilec je tako še četrti član Rudarja, ki je v kratkem času zapustil vrste knapov. Krefl se želi v novem klubu hitro prebiti do mesta v začetni enajsterici: “Prišel sem v dobro organiziran klub, ki se želi v doglednem času vrniti na mesto, ki mu glede na bogato tradicijo in ugled tudi pripada. Želim se dokazati vsem, ki so pokazali zaupanje vame. Predvsem pa trenerju, vodstvu kluba in navijačem. Naposled pa si želim izboriti mesto v prvi enajsterici in napredovati korak za korakom.”

Z izpeljavo prestopa je bil zadovoljen tudi športni direktor Ranko Stojić: “Želimo pripeljati še kakšnega nadarjenega domačega nogometaša, saj je ravno to največji kapital za naš klub. Aljaž Krefl je ob Šporarju, Zajcu, Bajriću in Kapunu že peti mladi slovenski reprezentant v našem moštvu. Veliko pozornosti pa bomo v prihodnje posvetili tudi najbolj nadarjenim fantom iz lastne nogometne šole. Zelo sem zadovoljen, da se nam je pridružil nadarjeni Krefl.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najboljši strelec Olimpije odhaja v Belorusijo

Že nekaj časa je jasno, da v prihajajoči sezoni ne bo več nosil zeleno-belega dresa, danes…