Po številnih odhodih se stanje pri velenjskem Rudarju počasi, a vztrajno normalizira. Čeprav je v naslednjih dneh pričakovati še kakšno potrditev odhoda, pa je novo vodstvo s predsednikom Mitjo Kamenikom in športnim direktorjem Spasojem Bulajićem že stopilo v akcijo.


Kot smo že poročali, se je vodstvo za podaljšanje pogodbe dogovorilo s Klemnom Bolho, podpisal je štiriletni dogovor, in Leon Črnčič. Slednji je podpisal dveinpolletno pogodbo, a ga po poškodbi, zaradi katere je izpustil celoten drugi del sezone, čaka še nekaj tednov vadbe po samostojnem programu. Tako nekdanji mladi reprezentant Slovenije danes še ne bo zaigral na uvodni pripravljalni tekmi, ko Velenjčani gostujejo pri petoligašu Mengo 28. Bo pa v Mengšu verjetno zaigralo kar nekaj novih obrazov, tudi nekaj tistih, ki so v preteklosti že nosili dres knapov.

Po naših informacijah bo v dresu Rudarja nogometno pot nadaljeval tudi Amer Krcić, ki je spomladi eksplodiral v dresu Doba in na šestih zaporednih tekmah dosegel kar osem zadetkov, z enajstimi zadetki pa je sezono zaključil na četrtem mestu ligaške lestvice strelcev. Krcić, v sezoni 2012/13 tudi prvi strelec 2. SNL, ima s prvoligaškim nogometom že nekaj izkušenj, saj je v štirih sezonah za Domžale nabral 57 nastopov, v predlanski sezoni pa mu je poškodba kolena preprečila, da bi v dresu Krke nabral kaj več kot deset tekem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dvoboj Brava in novopečenega prvoligaša brez zmagovalca

Včeraj sta se na pripravljanem obračunu pomerila Bravo in Radomlje, tekma se je končala z …