Začetek nove sezone Prve lige Telekom Slovenije je tik pred vrati. Že 25. izvedbo državnega prvenstva bosta nocoj odprla Maribor in Zavrč, z nestrpnostjo pa ure do nedeljskega prvoligaškega krsta odštevajo tudi v Krškem, kjer pričakujejo obisk Celjanov.


Že pred dnevi smo poročali, da so se na Stadion Matije Gubca preselili Enes Rujović, Luka Volarić in Rhema Obed, posodo v Krškem pa s podaljšali Tim Čeh, Luka Pavič in Žiga Jurečič, ki so za Krško igrali že v minuli sezoni, s tem pa se prestopni rok še ni zaključil. Krčani so danes registrirali tudi Bojana Đukića, ki ga slovenski nogometni javnosti ni potrebno posebej podrobno predstavljati, saj je 28-letni branilec v prvoligaški konkurenci odigral že 151 nastopov, po Gorici, Kopru in Primorju pa se je v pomladanskem delu minule sezone preizkusil še v Halozah, saj je dvanajstkrat branil barve Zavrča.

Medtem ko bo imel izkušeni Đukić pravico nastopa že v nedeljo, pa bo moral na debi v slovenski prvoligaški druščini še malce počakati David Poljanec. Ravno tako 28-letni napadalec je najboljše predstave prikazal v drugi avstrijski ligi, v minulih tednih pa se je dokazoval na preizkušnji pri Zavrču in Domžalah ter v dresu obeh klubov dosegel tudi zadetek, a to očitno ni bilo dovolj za sklenitev dogovora. Številčno konkurenco v napadu Krškega pa je povečal tudi 23-letni hrvaški napadalec Petar Petranić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Sežane okrepil prvoligaša iz Severne Makedonije

Hrvaški branilec Antonio Azinović se znova poslavlja od Tabor Sežane, saj bo svojo nogomet…