Svojo zasedbo počasi, a vztrajno oblikujejo tudi v Krškem, ki bo skupaj z Rudarjem odprlo novo sezono. Posavski prvoligaš, ki je med tekmovalnim premorom ostal brez deseterice nogometašev, je danes registriral prve novince v poletnem prestopnem roku.

Kot smo že poročali, bodo zeleno-beli dres tudi v sezoni 2016/17 nosili Žiga Jurečič, Damjan Vuklišević in Martin Kramarič. Slednja bosta imela na Gubcu status posojenega nogometaša Maribora, medtem ko so Jurečiča že tretjo sezono zapored posodili Domžalčani. Mariborčani so sicer v mesto, ki ga deli Sava, poslali še tri nogometaše, danes sta bila uspešno registrirana tudi Ranko Moravac in Dejan Vokić, medtem ko Anel Hajrić še nima pravice nastopa.

Tudi v prihodnje pa bo za Krško igral Luka Pavić, ki je bil v minuli sezoni posojen s strani novomeške Krke, za katero je nazadnje igral tudi Filip Dangubić. Napadalec Rijeke je bil pred tedni že na pragu Aluminija, ki se je z Rečani dogovarjal za sodelovanje, a se je nato pridružil Krčanom. Posavci so 21-letnega otroka Kantride, ki je v dresu Krke dosegel tri zadetke, registrirali kot svojega nogometaša.

Že pred dnevi pa smo pisali, da s Krškim trenira tudi Klemen Šturm. Tudi dosedanji kapetan kranjskega Triglava se v soboto vrača na prvoligaška igrišča, na katerih je v preteklosti že odigral 63 tekem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mura do remija v Zagrebu, Kranjčani priznali premoč Zemunu

Tudi danes sta dva slovenska prvoligaša izkoristila reprezentančni premor, Kranjčani so go…