Svojo zasedbo počasi, a vztrajno oblikujejo tudi v Krškem, ki bo skupaj z Rudarjem odprlo novo sezono. Posavski prvoligaš, ki je med tekmovalnim premorom ostal brez deseterice nogometašev, je danes registriral prve novince v poletnem prestopnem roku.

Kot smo že poročali, bodo zeleno-beli dres tudi v sezoni 2016/17 nosili Žiga Jurečič, Damjan Vuklišević in Martin Kramarič. Slednja bosta imela na Gubcu status posojenega nogometaša Maribora, medtem ko so Jurečiča že tretjo sezono zapored posodili Domžalčani. Mariborčani so sicer v mesto, ki ga deli Sava, poslali še tri nogometaše, danes sta bila uspešno registrirana tudi Ranko Moravac in Dejan Vokić, medtem ko Anel Hajrić še nima pravice nastopa.

Tudi v prihodnje pa bo za Krško igral Luka Pavić, ki je bil v minuli sezoni posojen s strani novomeške Krke, za katero je nazadnje igral tudi Filip Dangubić. Napadalec Rijeke je bil pred tedni že na pragu Aluminija, ki se je z Rečani dogovarjal za sodelovanje, a se je nato pridružil Krčanom. Posavci so 21-letnega otroka Kantride, ki je v dresu Krke dosegel tri zadetke, registrirali kot svojega nogometaša.

Že pred dnevi pa smo pisali, da s Krškim trenira tudi Klemen Šturm. Tudi dosedanji kapetan kranjskega Triglava se v soboto vrača na prvoligaška igrišča, na katerih je v preteklosti že odigral 63 tekem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Ščulac zapušča Krško

    Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…
  • Tavres: »Cilj je 200 golov v Prvi Ligi«

    Za uradno spletno stran vodilnega prvoligaša se je po srečanju in zmagi nad Triglavom in m…
  • Aluminij do zmage v Krškem

    Nogometaši Krškega so v tekmi 16. kroga Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Alumini…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ščulac zapušča Krško

Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…