V poplavi generalk pred začetkom spomladanskega dela Prve lige Telekom Slovenije so zadnjo tekmo odigrali tudi Koprčani. Ti so se na domači Bonifiki pomerili s Tolminom, ki pa se je na sever Primorske vrnil z visokim porazom.


Kanarčki so namreč v tolminsko mrežo pospravili kar pet zadetkov, a je rezultat morda kar nekoliko zavajajoč, saj so varovanci trenerja Alena Ščulca vseh pet zadetkov dosegli v zadnji tretjini srečanja. Uporni Tolminci so namreč več kot uro dobro odbijali napade domačih, v nadaljevanju pa je do izraza verjetno prišla tudi boljša fizična pripravljenost prvoligaša. Gostujoča mreža se je prvič zatresla v 65. minuti, ko je po predložku Guberca zadel Halilović, v zaključku srečanja so se zadetkov veselili še Črnigoj, Pučko, že omenjeni Guberac in Lotrič, ki je v 87. minuti postavil končni izid obračuna.

LUKA KOPER 5:0 TKK TOLMIN
Halilovič (65′), Črnigoj (70′), Pučko (70′), Guberac (80′), Lotrič (87′)

Luka Koper: Simčič, Blažič, Hadžić, Palčič, Srečković, Tomić, Guberac, Lotrič, Peševski, Pučko, Smrtnik. Igrali so še: Črnigoj, Šme, Štulac, Halilović, Gregorič, Adam, Andrijašič. Trener: Alen Ščulac.
TKK Tolmin: Baloh, Codromaz, Lipuž-Bratuž, Šuligoj, Kavčič, Rakušček, Kolenc, Kos, Kucalović, Sokanović, Zornik. Igrali so še: Bratuž, Fratina, Kanalec. Trener: David Kanalec.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pred vrati Stožic branilec iz Srbije

Ljubljanska Olimpija bo v prihodnjih dneh svoje vrste očitno okrepila s povratnikom v zmaj…