Danes so se prvič v letošnjem letu zbrali tudi nogometaši Kopra in pod vodstvom stratega Alena Ščulca, ki mu bo spomladi pri delu pomagal nekdanji soigralec Alfred Jermaniš, pričeli s pripravami na spomladanski del sezone, v katerem se bodo borili tudi za pokalni naslov.


Kanarčki so, kot smo že pisali, danes predstavili še drugega novinca, izkušenega hrvaškega vezista Anteja Tomića, ki je z vodstvom kluba sklenil pogodbo veljavno do konca sezone 2015/16. Strokovnemu štabu pa se bo skušala v naslednjih dneh dokazati še trojica nogometašev na preizkušnji. Dva od njih sta stara znanca slovenskih igrišč, oba pa se najbolje znajdeta na levi strani igrišča. Miha Kokol se je nogometa naučil pri Mariboru, po Zavrču pa je bil nazadnje član Gorice, s katero je prav danes prekinil sodelovanje. Erik Salkić, ki je jeseni igral za matični sežanski Tabor, se po Arsenalu iz Tule, Olimpiji in Interblocku vrnil v znano okolje, saj je v preteklosti že nosil dres Kopra, v dresu kanarčkov pa je v sezoni 2005/06 doživel tudi prvoligaški debi. Tretji novinec prihaja iz Reke, gre za relativno neznanega Erika Paravića.

Ob 15. uri se je sicer na Bonifiki zbralo 29 igralcev, ob standardni zasedbi so se prvega treninga udeležili tudi Alen Krajnc, Gregor Ščulac, Matic Reja, Patrik Posavac, David Adam, Luka Bele, Jan Andrejašič, Žiga Smrtnik in Luka Vekić, ki so jeseni kot posojeni igrali za Jadran Dekane, Kalcer Radomlje oziroma Ankaran-Hrvatine. Zaradi bolezni se treninga ni udeležil Jaka Štromajer, medtem ko bosta Denis Halilović in Matej Palčič zaradi poškodb trenirala po posebnem programu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ljubljančani brez izstreljenega naboja na Azorih

Slab dan slovenskih klubov v evropskih tekmovanjih je na Azorskih otokih sredi Atlantskega…