V novogoriškem Športnem parku bo danes odigran prvi primorski derbi v letošnji sezoni. Goričani bodo pričakali Koprčane, ekipi pa bosta skušali prekiniti serijo slabših rezultatov, ki moštva sicer niso izrinili z zgornjega doma državnega prvenstva.

Zato pa je nekaj nenačrtovanih razpletov poskrbelo za to, da je brez službe ostal Milan Obradović. Srbski strokovnjak se je moral posloviti po porazu z Mariborom in zgolj točki v Kidričevem, na njegovo mesto pa naj bi sedel Igor Pamić. A dolgoletni strateg puljske Istre, v preteklosti pa tudi hrvaški reprezentant, danes zagotovo ne bo vodil koprskih nogometašev, kar so pred nekaj minutami potrdili tudi pri koprskem prvoligašu.

Kozlički bodo danes zaigrali pod vodstvom Oliverja Bogatinova, ki se je na Bonifiko vrnil med poletjem, ko je prevzel tudi vodenje mladinske akademije. Pred tem je bil Bogatinov pomočnik Marijana Pušnika, ki je želel sodelavca pri Olimpiji zvabiti tudi na Poljud, a se v Kranju rojeni strokovnjak odločil za vrnitev v Koper, za katerega je kot igralec odigral 50 prvoligaških tekem.

Nekdanji strateg soboške Mure 05 bo na severu pogrešal poškodovana Marka Krivičiča in Rubena Belimo, po prestani kazni pa se v moštvo vračata Jan Andrejašič in Senijad Ibričić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mura do remija v Zagrebu, Kranjčani priznali premoč Zemunu

Tudi danes sta dva slovenska prvoligaša izkoristila reprezentančni premor, Kranjčani so go…