V koprskem prvoligašu glede članske ekipe vlada pravo “medijsko mrtvilo”. Novic o članski zasedbi iz Bonifike ni bilo že več kot dva tedna, torej vse od časa, ko se je v aktivno vodenje kluba vključil koprski župan Boris Popović.


Kanarčki so po odhodu Mateja Pučka, Marka Krivičiča in Domna Črnigoja ter zaradi številnih poškodb tudi kadrovsko precej podhranjeni, kar je razkril že bežen pogled na včerajšnji zapisnik pokalnega obračuna z Zarico, ki so jo branilci pokalnega naslova ugnali s tremi zadetki  v drugem polčasu, o čemer na klubskih družabnih omrežjih niso zapisali niti besede. Zaradi precejšnje kadrovske podhranjenosti tako ne čudi, da se utegne na Bonifiko v naslednjih dneh preseliti še kakšna nova moč, prvi v vrsti novih prišlekov pa je stari znanec slovenskih zelenic. Po dveh letih v Grčiji oziroma Srbiji se v domovino vrača Davor Škerjanc. 29-letni krilni nogometaš se je z vodstvom koprskega prvoligaša, kdorkoli trenutno pač vodi klub, dogovoril za sodelovanje do konca letošnje sezone in bil danes tudi registriran.

Nekdanji član Primorja, Olimpije in Krke, ki je v mladinski karieri igral tudi za sežanski Tabor in ljubljanski Factor, bo za koprske vrste dobra pridobitev že zaradi izkušenj, saj je v prvoligaški konkurenci doslej zbral že 228 nastopov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Sežane okrepil prvoligaša iz Severne Makedonije

Hrvaški branilec Antonio Azinović se znova poslavlja od Tabor Sežane, saj bo svojo nogomet…