V Kidričevem s kadrovanjem nadaljujejo tudi po odhodu športnega direktorja Mladena Dabanovića. V zasedbo trenerja Bojana Špehonje, ki se je v nedeljo z varovanci veselil prve zmage po povratku med prvoligaše, sta se preselila še dva nova obraza.

Že pred pričetkom sezone se je šušljalo o sodelovanju Aluminija in Rijeke, v igri za prestop v Kidričevo je bil Filip Dangubić, ki se je zatem preselil v Krško, zdaj pa se je na Štajersko preselil Mihael Rebernik. Nekdanji član mladinskih selekcij Međimurja in Varaždina se je reški zasedbi priključil v začetku lanskega leta, v tem času pa je igral za drugo ekipo Rijeke. 20-letni bočni branilec je sicer eno tekmo vpisal tudi v dresu prvega moštva, pred časom pa so ga v svojih vrstah želeli videti tudi Zavrčani.

Z igranjem v slovenski prvoligaški konkurenci pa se lahko pohvali Alexandar Srdić, saj je 24-letni krilni nogometaš leta 2013 za Celje odigral 19 srečanj. Srdić je bil nazadnje član Dinama iz Vranja, pri srbskem drugoligašu pa si je slačilnico delil tudi s preminulim Zoranom Baljakom.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Denis Šme po 501 dneh ponovno oblekel vijoličasti dres

Zares dolgo je že odkar je Denis Šme nazadnje igral v vijoličastem dresu. Štiriindvajsetle…