V Kidričevem s kadrovanjem nadaljujejo tudi po odhodu športnega direktorja Mladena Dabanovića. V zasedbo trenerja Bojana Špehonje, ki se je v nedeljo z varovanci veselil prve zmage po povratku med prvoligaše, sta se preselila še dva nova obraza.

Že pred pričetkom sezone se je šušljalo o sodelovanju Aluminija in Rijeke, v igri za prestop v Kidričevo je bil Filip Dangubić, ki se je zatem preselil v Krško, zdaj pa se je na Štajersko preselil Mihael Rebernik. Nekdanji član mladinskih selekcij Međimurja in Varaždina se je reški zasedbi priključil v začetku lanskega leta, v tem času pa je igral za drugo ekipo Rijeke. 20-letni bočni branilec je sicer eno tekmo vpisal tudi v dresu prvega moštva, pred časom pa so ga v svojih vrstah želeli videti tudi Zavrčani.

Z igranjem v slovenski prvoligaški konkurenci pa se lahko pohvali Alexandar Srdić, saj je 24-letni krilni nogometaš leta 2013 za Celje odigral 19 srečanj. Srdić je bil nazadnje član Dinama iz Vranja, pri srbskem drugoligašu pa si je slačilnico delil tudi s preminulim Zoranom Baljakom.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Obradović podaljšal sodelovanje z Muro

Matko Obradović je za tri sezone podaljšal pogodbo z Muro. Sedemindvajsetletni čuvaj mreže…