V dresu Aluminija bo, čeprav se je Lovro Cvek preselil k Celju, spomladi igrala kar peterica nekdanjih članov Zavrča. Nemanji Jakšiću, Francescu Tahiraju ter Saninu Muminoviću in Matiji Kovačiću, ki sta se v Kidričevo preselila v zimskem prestopnem roku, se je pridružil še peti bivši Zavrčan.

Gre za Alena Krajnca, ki je bil del završke zasedbe v jesenskem delu letošnje sezone, za Haložane pa je odigral osem drugoligaških preizkušenj. Prav Krajnc je bil tisti, ki se je pred razpustitvijo članskega moštva podpisal pod zadnji zadetek Zavrčanov, ko je v 12. krogu zatresel mrežo Krke.

21-letni nogometaš je sicer že kot kadet nosil dres Aluminija in nase opozoril z 21 zadetki, mladinski staž pa je zaključil na Bonifiki in bil v sezoni 2012/13 s 26 zadetki tudi prvi strelec mladinskega prvenstva. Sezono zatem je debitiral tudi v članskem dresu Kopra, zaigral na treh prvoligaških tekmah, a si je kmalu zatem poškodoval koleno.

Krajnc je s Kidričani treniral že nekaj tednov, pred dnevi pa je ob visoki zmagi nad GOŠK Gabelo načel mrežo bosansko-hercegovskega drugoligaša.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nermin Bašić: »Gremo na pavzo v boljšem razpoloženju«

V zadnji tekmi 23. kroga sta se v Novi Gorici pomerila domača Gorica in Domžale. Gostje so…