Pred dnevi smo že poročali, da je završke vrste zapustil tudi Doris Kelenc, saj izkušeni nogometaš s haloškim prvoligašem po treh letih sodelovanja ni podaljšal pogodbe. Zdaj je že jasno, kje bo 29-letni vezist nadaljeval nogometno pot.


Po pričakovanjih Kelenc ne bo ostal v Sloveniji, saj se seli k severnim sosedom, na avstrijsko Štajersko, kjer pa ne bo igral na najvišjem nivoju, saj bo v bodoče član tretjeligaškega Allerheiligena iz istoimenskega kraja blizu Wildona. Pri Allerheiligenu, ki je v minuli sezoni v centralni skupini Regionallige z 49 točkami zasedel šest mesto na lestvici, si od Kelenca obetajo veliko. “Z Dorisom Kelencem smo našli igralca, ki bo gradil igro, zaradi česar imamo več opcij pri igri v napadu,” je za klubsko spletno stran dejal trener Udo Kleindienst, prve vtise pa je predstavil tudi Kelenc: “Sam se že veselim svojih nalog pri Allerheiligenu. Ekipa in vzdušje tukaj sta naravnost odlična.”

Kelenc, ki je v dveh sezonah za Zavrč na 64 tekmah dosegel 12 zadetkov, bo pri Allerheiligenu moči združil z Armendom Sprečom, ki se je po letu igranja za celovško Austrio vrnil v klub.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pred vrati ljubljanske Olimpije dve novi okrepitvi?

Olimpija že uspešno trenira pod vodstvom novega trenerja Sava Miloševića, za katerim je tu…