V koprskem prvoligašu so v vsega nekaj dneh v svoje vrste pripeljali še četrtega novinca. Po Albancu Memolli ter Hrvatoma Paviću in Šimurini se je med kanarčke preselil tudi Španec Cristian Tomas del Toro, ki se podobno kot Šimurina in Memolla najbolje znajde na položaju osrednjega branilca.


Španski branilec se je na Bonifiko preselil že konec julija, saj ga je vodstvo koprskega kluba preizkušalo skoraj tri tedne. V tem času je 22-letni branilec zadovoljil pričakovanja vodstva kluba in danes sklenil dveletno pogodbo. Mladi levičar je nogometno pot pričel v mladinski šoli Seville, matični klub pa ga je v sezoni 2013/14 posodil Lleidi. Mladi levičar je nogometno pot pričel v mladinski šoli Seville, matični klub pa ga je v sezoni 2013/14 posodil tretjeligaški Lleidi Esportiu, v dresu katere pa ni odigral niti minute.

Prvo polovico pretekle sezone je nogometaš, ki igra tudi na poziciji levega bočnega branilca, preživel pri poljskem drugoligašu, kjer je zbral enajst nastopov, od zimskega premora naprej pa je bil brez kluba.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani se še naprej krepijo

Iz knežjega mesta so včeraj sporočili, da se je na stadion Z’dežele preselil še en o…