Jutri se reprezentančni premor zaključuje tudi za Zavrčane. Haložani se bodo pred domačimi gledalci, pred katerimi niso slavili že na zadnjih devetih tekmah, pomerili s koprsko zasedbo, ki je v izdihljajih poletnega prestopnega roka doživela številne spremembe, med drugim je vnovič odletel tudi Rodolfo Vanoli.


Italijana, ki je maja Koprčane popeljal do pokalne lovorike, je na vročem trenerskem stolčku (bojda) nasledil Nedžad Okčić, česar pa na Bonifiki še vedno niso potrdili. Ta po ‘menjavi oblasti’, v vodenje kluba se je aktivno vključil župan Boris Popović, ostaja zaprta za stik z zunanjim svetom, zato bo zanimivo videti, v kakšni luči se bodo Primorci jutri tudi predstavili. V završkem taboru po trenerski rošadi znova vlada optimizem in dobra volja, za kar je deloma kriva tudi zmaga v Krškem, za nameček pa so Haložani reprezentančni premor izkoristili še za krajše priprave v Zagrebu. “Reprezentančna pavza nam je prišla več kot prav. Odšli smo na mini priprave v Zagreb, kjer smo se še bolje spoznali z novim strokovnim vodstvom. Menim, da smo se zelo dobro ujeli z novim trenerjem, prav tako med nami spet vlada neka pozitivna energija in optimizem. Teh deset dni smo izkoristili tudi za dvig pripravljenosti, tako da je za nami deset težkih treningov,” je za klubsko spletno stran dejal Jure Matjašič.

Nizkorasli vezist poudarja, da so pričakovanja pred nadaljevanjem prvenstva velika: “Vsekakor gremo v nadaljevanje prvenstva z velikimi pričakovanji. Zavedamo se, da bo tekma s Koprom vse prej kot lahka, ampak, če bomo na ravni, ki smo jo kazali zadnje tri tekme, se nimamo praktično ničesar bati. Verjamemo, da je spet čas, da naše navijače razveselimo z zmago v Zavrču.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčane med vikendom čaka prva resnejša pripravljalna preizkušnja

Nogometaši Maribora v letošnjem poletnem pripravljalnem obdobju še ne poznajo poraza. Na p…