Pri Mariboru so po včerajšnjem remiju z novomeško Krko predstavili novega trenerja. Krunoslav Jurčić je med drugim dejal, da je prišel v Maribor osvajati naslove, zato ne čudi, da je v Ljudskem vrtu delovna tudi nedelja.


Nekdanji trener zagrebškega Dinama je danes dopoldne že vodil prvi trening, na rezervnem igrišču Ljudskega vrta pa je bilo moč opaziti tudi Daliborja Volaša. Napadalec, ki je bil še pod vodstvom prejšnjega trenerja Anteja Šimundže premeščen v B ekipo, po besedah Zlatka Zahoviča zaradi prekomerne teže, se je prvič po nekaj tednih soigralcem v članskem moštvu priključil še na treningu. Ankarančan je, tako kot Mejač, ki naj bi se treningom prvega moštva priključil po okrevanju zaradi poškodbe, vse od uvodne tekme državnega prvenstva, ko so vijoličasti remizirali z Zavrčem, treniral z B ekipo in v dresu slednje odigral tudi nekaj pripravljalnih tekem, na katerih je tudi pridno zabijal.

Če današnji trening pomeni, da bosta Volaš in Mejač Jurčiću na razpolago tudi čez dva tedna, ko Maribor gostuje v Novi Gorici, pa bo verjetno povedal kar čas sam.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pred vrati ljubljanske Olimpije dve novi okrepitvi?

Olimpija že uspešno trenira pod vodstvom novega trenerja Sava Miloševića, za katerim je tu…