Čeprav se je sezona šele dobro pričela, slovenski prvoligaši so pred dnevi odigrali tekme tretjega kroga državnega prvenstva, se že dogaja tudi to, da igralci, ki so šele pred kratkim prestopili v novo sredino, le-to že zapuščajo.


Pred dnevi smo poročali, da so se Zavrčani po sporazumni prekinitvi triletne pogodbe po vsega nekaj tednih razšli z Markom Nunićem. Nekdanji mladinec Olimpije, ki se je v 2. SNL dokazal v dresu Šenčurja in Aluminija, pa ni edini izmed poletnih prišlekov, ki je že zapustil vrste haloškega prvoligaša. Po Nunićevih stopinjah je včeraj odšel tudi Luka Muženjak. Nekdanji bočni branilec Cibalie iz Vinkovcev je za razliko od Nunića vsaj okusil slast igranja v završkem dresu, saj je v uvodnem krogu, ko so Zavrčani remizirali z Mariborom, odigral nekaj minut ob zaključku srečanja, medtem ko je obračuna z Olimpijo in Rudarjem spremljal s klopi za rezerviste.

22-letni nogometaš je po poletnem prestopu z vodstvom kluba sklenil dveletni dogovor, ki pa je do sporazumne prekinitve trajal zgolj dober mesec. Se pa ob tem seveda sprašujemo, verjetno nismo edini, s kakšno vizijo so v letošnjem prestopnem roku v Zavrču sploh sestavljali moštvo?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zmaji proti Azerbajdžancem, Rusom, Srbom in Izraelcem

Novi strateg ljubljanske Olimpije Savo Milošević bo svoje varovance pred začetkom nove sez…