Aleksandru Lazevskemu, Darku Brljaku in Stjepan Babić, trojici januarskih novincev v ljubljanski Olimpiji, se je v garderobi očitno pridružil še četrti novi mož, Ezekiel Henty, ki smo ga imeli možnost spoznati že jeseni, ko je igral v dresu Gorice.


Henty, ki je jeseni za Gorico igral kot posojeni nogometaš AC Milana, je v dresu plavih skupno odigral trinajst tekem, a tudi zaradi težav s poškodbami ni pokazal vsega kar zna. 21-letni Nigerijec je k dvema ligaškima zadetkoma pristavil še gol v pokalnem tekmovanju, ko je v povratnem četrtfinalnem obračunu na Bonifiki zatresel mrežo Kopra. Na tej tekmi se je tudi poškodoval in do konca jesenskega dela sezone odigral le še eno tekmo, med zimskim premorom pa je postalo jasno, da svoje nogometne poti ne bo nadaljeval v novogoriškem Športnem parku.

Robustni napadalec je sicer na enem od družabnih omrežij že objavil fotografijo v vadbeni opremi Olimpije, a vsaj za zdaj še ni znano, če bo tudi v Stožicah igral kot posojeni nogometaš milanskega kluba.

Henty

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Frelih zanika vse obtožbe, pravi da je uničena njegova kariera

Potem, ko se je, zaradi burnih dogodkov, v zadnjem mesecu dni Olimpija odločila za prekini…