Čeprav je Ranko Stojić, direktor Olimpije, pred dnevi zatrdil, da Lucas Elias Ontivero po koncu preizkušnje ne bo ostal v taboru zeleno-belih, je na zadnji dan prestopnega rok očitno vseeno prišlo do preobrata. Argentinec ostaja med zmaji, do konca koledarskega leta bo kot posojeni član Galatasaraya nosil dres Olimpije, Ljubljančani pa imajo tudi možnost odkupa.


“S prihodom v Olimpijo sem storil pomemben korak na svoji nogometni poti. Moštvo sem uspel dodobra spoznati v minulih dneh in moram priznati, da bom igral z izjemnimi nogometaši. Odličen uvod v novo sezono bo tudi meni nekoliko olajšal obdobje prilagoditve na novo okolje. Že sedaj lahko rečem, da sem izjemno vesel in ponosen, da bom vsaj do konca leta član tako kakovostnega moštva kot je ljubljanska Olimpija,” je po sklenitvi dogovora za klubsko spletno stran dvajsetletni krilni vezist, ki je v Galatasaray prestopil v začetku minulega leta, a je za najtrofejnejši turški klub odigral vsega tri tekme. Klub iz Carigrada je kasneje posodil Gaziantepsporju in madžarskemu Honvedu, kjer pa ravno tako ni zbral občutnejše minutaže.

Ranko Stojić je pojasnil, da so v prestolnici s prihodom nekdanjega mladinca madridksega Reala, Tottenhama in Genoe verjetno zaključili s poletnim prestopnim rokom, a lahko vseeno pride do kakšnega nepredvidljivega prestopa. Mar to pomeni, da Elekeja ne bo v Olimpijo? “Z Lucasovim prihodom smo nekako zaključili z okrepitvami v letošnjem poletju. Sicer se vedno lahko zgodi kaj nepredvidljivega, a mislim, da smo zaokrožili igralsko podobo pred nadaljevanjem sezone. Selekcija ekipe se bo izvajala skozi celotno sezono, vendar nam odličen začetek nakazuje, da smo med poletjem izjemno dobro in smelo kadrovali. Z Ontiverom smo dobili še enega prodornega nogometaša, ki bo okrepil konkurenco v napadalnem delu moštva. V kolikor nas bo prepričal s svojo kakovostjo, izvedbami na igrišču ter predvsem s pristopom na treningih, obstaja realna možnost, da bomo ob koncu leta odkupili njegovo pogodbo od Galatasaraya.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Sežane okrepil prvoligaša iz Severne Makedonije

Hrvaški branilec Antonio Azinović se znova poslavlja od Tabor Sežane, saj bo svojo nogomet…