Ljubljančani so s pripravami na novo sezono pričeli kot prvi, minuli teden so se na nogometna zelenice ob zmajih vrnili tudi nogometaši Kopra in Domžal, danes dopoldne bodo podobno storili tudi v Ljudskem vrtu, kjer pričenjajo z novim lovom na uspešno evropsko jesen in šesti zaporedni naslov državnih prvakov.


Vijoličasta četa se je, kot je sedaj že tradicija, pred uvodnim treningom zbrala že dan prej, na skupni večerji v eni od mariborskih restavracij. Zasedba na večerji ni bila popolna, medtem ko so klubski soigralci uživali v okusni jedači, se je Aleš Mertelj potil v dresu slovenske izbrane vrste, ki je, kot verjetno že veste, včeraj izgubila z Anglijo. Podobno velja tudi za Agima Ibraimija, ki je ob makedonskem porazu na Slovaškem igral vse do 89. minute. Ob dvojici članskih reprezentantov, ki s pripravami pričenja z začetkom prihodnjega tedna, so manjkali še štirje nogometaši.

Medtem ko se bo Marwan Kabha jutri dopoldne že pridružil novim soigralcem, se bodo mladi reprezentanti Aljaž Cotman, Dino Hotić in Luka Zahović v staro jato vrnili v torek, saj so imeli še v ponedeljek reprezentančne obveznosti.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani se še naprej krepijo

Iz knežjega mesta so včeraj sporočili, da se je na stadion Z’dežele preselil še en o…