Blessing Eleke je v tem trenutku morda kar najbolj vroč nogometaš Prve lige Telekom Slovenije. Nigerijec je v uvodnih sedmih krogih zabil pet zadetkov, k temu dodal še dve asistenci, s čimer je za soigralcem Amelom Džuzdanovićem najučinkovitejši nogometaš državnega prvenstva.


Tako ne čudi, da naj bi se za mladega Nigerijca zagrela tudi Maribor in Olimpija, o čemer smo pisali tudi na naših straneh. A Hari Arčon, predsednik novogoriškega prvoligaša, je še enkrat več, tokrat pred kamero TV Koper, poudaril, da o prodaji Elekeja v klubu . “V tem trenutku naš igralec ni naprodaj. Vsaj v takšnih okvirjih ne, kot se piše v medijih,” poudarja Arčon in dodaja, da Elekeja po drugih klubih selijo mešetarji in ne klub. “To, kar se sedaj dogaja… Da je naprodaj… V bistvu ga prodajajo drugi ljudje, to za nas ne velja,” je pojasnil prvi mož kluba. V Gorici so v znaku sanacije finančne luknje priložnost ponudili mladim domačim močem, ki za zdaj več kot le upravičujejo zaupanje. V ospredju je sicer Amel Džuzdanović, vseeno pa so priložnost z obema rokama zagrabili tudi Jan Humar, Jaka Kolenc in tudi Tine Kavčič, ki je tekme pretekle sezone praviloma spremljal s klopi za rezerve. Tako Arčon dodaja: “Gorica ima svoj kapital, ki ga ne mislimo razprodati pod vsako ceno.”

Za konec pa je Arčon še pojasnil, da na naslov kluba z izjemo tujega kluba vsaj za zdaj uradne ponudbe še ni bilo: “Do danes z izjemo resne ponudbe, ki je prišla iz tujine, nismo dobili nobene ponudbe. Kar se piše v medijih, je tolčenje prazne slame.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vrste Kopra zapušča motor sredine igrišča

Dresa Kopra v prihodnji sezoni ne bo več nosil Timotej Dodlek, ki je bil letos eden izmed …