Kot smo pred dnevi že poročali, bo Krško v pomlad krenilo tudi z nekdanjim nogometašem splitskega Hajduka. Na potrditev prestopa je bilo potrebno malce počakati, danes pa so na Poljudu potrdili, da se Tonći Mujan seli v posavsko prestolnico.

“Hajduk in slovenski prvoligaš Krško sta danas dosegla dogovor o prestopu Tonćija Mujana. Tonći s Poljuda odhaja v Krško, po tem ko je v zadnjih štirih sezonah za prvo ekipo vpisal 30 uradnih nastopov,” so zapisali na spletni strani dalmatinskega ponosa. 21-letni Mujan se pred odhodom na priprave v Turčijo ni uspel prebiti v moštvo Pušnikovega naslednika Joana Carrilla.

Tako je bilo več ali manj jasno, da bo nogometaš, ki je jeseni igral za drugo ekipo Hajduka, prekinil sodelovanja s splitskim klubom. Dalmatinec, ki ga je Hajduk v preteklosti že posodil tudi Zadru in B ekipi Deportiva, je v jesenskem delu letošnjega prvenstva pod Pušnikovo taktirko zaigral na štirih tekmah, skupno pa je krilni nogometaš zbral 108 minut.

Mujan je ob Nikoli Gatariću, jeseni članu Brežic, še drugi novinec v zasedbi trenerja Petroviča, ki bo lahko spomladi računal tudi na mladega Srba Uroša Jovanovića, ki s posavsko zasedbo sicer vadi že vse od poletja.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Rogina iz Aluminija k sosednji Dravi

Vrste Aluminija je danes zapustil še en igralec, na sosednji Ptuj se seli Anton Rogina. 22…