Kot smo pred dnevi že poročali, bo Krško v pomlad krenilo tudi z nekdanjim nogometašem splitskega Hajduka. Na potrditev prestopa je bilo potrebno malce počakati, danes pa so na Poljudu potrdili, da se Tonći Mujan seli v posavsko prestolnico.

“Hajduk in slovenski prvoligaš Krško sta danas dosegla dogovor o prestopu Tonćija Mujana. Tonći s Poljuda odhaja v Krško, po tem ko je v zadnjih štirih sezonah za prvo ekipo vpisal 30 uradnih nastopov,” so zapisali na spletni strani dalmatinskega ponosa. 21-letni Mujan se pred odhodom na priprave v Turčijo ni uspel prebiti v moštvo Pušnikovega naslednika Joana Carrilla.

Tako je bilo več ali manj jasno, da bo nogometaš, ki je jeseni igral za drugo ekipo Hajduka, prekinil sodelovanja s splitskim klubom. Dalmatinec, ki ga je Hajduk v preteklosti že posodil tudi Zadru in B ekipi Deportiva, je v jesenskem delu letošnjega prvenstva pod Pušnikovo taktirko zaigral na štirih tekmah, skupno pa je krilni nogometaš zbral 108 minut.

Mujan je ob Nikoli Gatariću, jeseni članu Brežic, še drugi novinec v zasedbi trenerja Petroviča, ki bo lahko spomladi računal tudi na mladega Srba Uroša Jovanovića, ki s posavsko zasedbo sicer vadi že vse od poletja.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nermin Bašić: »Gremo na pavzo v boljšem razpoloženju«

V zadnji tekmi 23. kroga sta se v Novi Gorici pomerila domača Gorica in Domžale. Gostje so…