Podobno kot Celjani in Domžalčani, ki so reprezentančni premor že v torek izkoristili za pripravljalna obračuna, so včeraj popoldne na igrišče stopili tudi Goričani. Po osmih krogih vodilno moštvo Prve lige Telekom Slovenije je gostovalo v bližnji Ajdovščini, kjer je v času aktivnega Primorja vladalo precejšnje rivalstvo.


V obračunu s tretjeligaško Ajdovščino Škou vprašanja o zmagovalcu praktično ni bilo. Goričani so do vrha napolnili domačo mrežo in se domov vrnili s sedmimi doseženimi zadetki, čeprav je trener Miran Srebrnič pošteno premešal enajsterico in nekaj oddiha privoščil tudi Džuzdanoviću in Elekeju. V prvem polčasu so ajdovsko mrežo zatresli Dino Martinović, ki je bil uspešen dvakrat, Andrej Kotnik in Tilen Nagode. V nadaljevanju je Srebrnič priložnost za igro ponudil še nekaterim rezervistom, v drugem polčasu pa sta se ob Marku Nunić drugega zadetka v tekmi veselila že omenjena Nagode in Kotnik.

AJDOVŠČINA ŠKOU 0:7 GORICA
Martinovič (19′, 34′), Kotnik (5′, 82′), Nagode (21′, 74′), Nunić (56′)
Gorica: Lipicar, Boben, Jogan, Žižek, Osuji, Martinović, Kolenc, Škarabot, Kotnik, Nagode, Nunić. Igrali so še: Petrovčič, Celcer, Humar, Johnson, Arčon, Burgić. Trener: Miran Srebrnič.

Foto: Primož Brecelj

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zmaji proti Azerbajdžancem, Rusom, Srbom in Izraelcem

Novi strateg ljubljanske Olimpije Savo Milošević bo svoje varovance pred začetkom nove sez…