V taboru novogoriškega prvoligaša se bodo lahko med reprezentančnim premorom pohvalili s kar tremi reprezentanti. Potem ko sta bila Amel Džuzdanović in Grega Sorčan vpoklicana v mlado izbrano vrsto Slovenije, je bil Blessing Eleke za odlične igre v uvodu sezone nagrajen s povabilom v nigerijsko reprezentanco do 23 let.


Ob tem pa iz novogoriških vrst prihaja še ena novica. Iz vodstva vodilnega prvoligaša so namreč sporočili, da so sklenili pogodbe s tremi vezisti, Janom Humarjem, Andrejem Kotnikom in Dinom Martinovićem. Martinović, ki se je v Gorico vrnil pozimi, in Kotnik, ki se je pred začetkom sezone preselil iz tretjeligaške Izole, sta se z vodstvom Gorice dogovorila za enoletno sodelovanje, medtem mladi Humar, ki je v novi sezoni za Gorico odigral že šest ligaških tekem, klubu obljubil dveletno zvestobo.

Trener Miran Srebrnič je, tako kot na mladega Humarja, v uvodu sezone računal tudi na omenjeni dvojec, Martinović je odigral šest tekem državnega prvenstva, Kotnik pa je dvakrat vstopil s klopi.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šimundža pozitivno presenečen nad napadalcem na preizkušnji

Nogometaši Mure so v soboto na Fazaneriji proti zagrebškemu Dinamu visoko izgubili (0:4) i…