Vrste goriškega prvoligaša je okrepil 22-letni branilec Adel Halilović, ki se nazadanje mudil pri drugoligašu iz Radomelj. 

V mlajših selekcijah je nabiral izkušnje pri avstrijskem Red Bull Salzburgu. Zaigral je za B moštvo Salzburga, v nadaljevanju pa nosil dres FC Liefering, Slaven Belupa, Bischofshofena in FK Krupe.

Prestop v prvoligaški klub mladi nogometaš vidi kot napredek: “Do sedaj sem leto in pol nastopal v drugi slovenski ligi in prestop k prvoligašu je zagotovo korak naprej v moji karieri. Tega sem zelo vesel in prepričan sem, da bom z dobrimi predstavami izpolnil vsa pričakovanja.” Halilović je spregovoril tudi o novem delodajalcu: “Dejstva govorijo zase. Gre za velik klub, ki od samega začetka nastopa v prvi ligi. Po številu lovorik je drugi v Sloveniji, torej ne gre za kakršnokoli sredino, ampak za nekaj več. Priložnost ponujajo številnim mladim igralcem in to je zagotovo bilo ključnega pomena pri moji odločitvi o prihodu. Navijači lahko od mene pričakujejo srčno igro in 100 procentno borbenost. Vedno bom dal vse od sebe. Res je, da sem bočni nogometaš, vendar rad prehajam v napad, kjer poskrbim za veliko predložkov in podaj pred gostujoča vrata. Dal bom vse od sebe, da upravičim zaupanje s strani trenerja, uprave ter navijačev in prepričan sem, da bomo skupaj z novimi soigralci dosegli želene cilje,” je za konec dejal novi branilec Gorice.

  • Delitev točk v Velenju

    Nogometaši velenjskega Rudarja in Gorice so se v 24. krogu Prve lige Telekom Slovenije raz…
  • Primorci za konec z zmago

    S pripravljalnimi srečanji je med zimskim premorom zaključila tudi Gorica, ki je v umagu m…
  • Goričani s prvo okrepitvijo

    Goričani, ki trenutno zasedajo sedmo mesto na prvenstveni lestvici, bodo v nadaljevanju se…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Obradović podaljšal sodelovanje z Muro

Matko Obradović je za tri sezone podaljšal pogodbo z Muro. Sedemindvajsetletni čuvaj mreže…