Gorico po sobotnem obračunu z Mariborom, ki so ga vijoličasti dobili z izidom 1:4, jutri čaka nova zahtevna naloga. V novogoriški Športni park prihaja ljubljansko Olimpija, ki se bo z Goričani udarila za prvo mesto na ligaški lestvici. Vrh razpredelnice trenutno zasedajo prav Ljubljančani, saj so v minulem krogu izkoristili poraz Maribora.


V goriškem taboru poraza z državnimi prvaki niso želeli obešati na velik zvon, saj so svoje misli kmalu preusmerili v naslednjo preizkušnjo, ki bo morda še zahtevnejša, saj zmaji v zadnjih tednih rušijo vse pred sabo. “Čaka nas še eno zahtevno srečanje. Olimpija melje vse pred seboj. Imamo teden dni časa za pripravo. Moramo biti bolj sveži, bolj briljantni, boljši v fazi obrambe, kot smo bili danes. Moramo izkoristiti priložnosti, ki se nam bodo ponudile. Fantom zaupam in verjamem, da bomo tudi s pomočjo publike dosegli dober rezultat,” poudarja novogoriški strateg Miran Srebrnič, ki pretiranih težav s sestavo enajsterice nima, po vesteh s severa Primorske, pa bi lahko kaj kmalu računal še na enega starega znanca. Potem ko se je avantura v Hong Kongu hitro zaključila, naj bi se v matično moštvo vrnil Nejc Mevlja, ki je z Gorico treniral že večji del poletja, ko je iskal novo sredino. 25-letni branilec je v Prvi ligi zbral točno 60 nastopov, od tega 47 v goriškem dresu, bo številku že kmalu povišal?

S trenerjem Srebrničem se strinja tudi Amel Džuzdanović, ki je s štirimi zadetki in prav toliko asistencami ob Blessingu Elekeju trenutno prvo ime Gorice: “Poraz z Mariborom za nas nikakor ni tragičen. Že v soboto igramo z Olimpijo doma in to bo pravi dvoboj za prvo mesto. Če zmagamo, smo ponovno prvi. To je naš cilj na tej tekmi.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani se še naprej krepijo

Iz knežjega mesta so včeraj sporočili, da se je na stadion Z’dežele preselil še en o…