Goričani so tik pred pričetkom novega državnega prvenstva predstavili še četrtega novinca v poletnem prestopnem roku. Gre za povratnika v novogoriški Športni park, po sezoni v poljski Olimpii Grudziadz se je med sinje-modro jato še drugič v karieri vrnil Dejan Žigon.

“Moram priznati, da je tako moja kot tudi situacija kluba zelo specifična in zato je prav, da izpostavim veliko zadovoljstvo ob zelo korektnem dogovoru in sodelovanju, ki smo ga sklenili. Želel sem si čim prej urediti status in se osredotočiti le na nogomet. Hvala predsedniku g. Hariju Arčonu za izkazano dobrodošlico,” je po sklenitvi dveletnega dogovora dejal nogometaš, ki je za Gorico v 101 prvoligaški tekmi dosegel 22 zadetkov.

Z vrnitvijo Žigona je bil zadovoljen tudi Hari Arčon: “Strokovno vodstvo je izrazilo veliko željo po Dejanovem povratku, kar pomeni, da bo za ekipo predstavljal dodano vrednost na igrišču. Osebno sem pa še toliko bolj zadovoljen, ker gre za povratek ‘našega’ igralca, ki poleg vseh nogometnih vrlin premore tudi osebnostni doprinos v slačilnici.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Rogina iz Aluminija k sosednji Dravi

Vrste Aluminija je danes zapustil še en igralec, na sosednji Ptuj se seli Anton Rogina. 22…