Uvodno tekmo pripravo so danes popoldne, potem ko so s pripravami pričeli v sredo dopoldne, odigrali tudi Goričani. Četa trenerja Mirana Srebrniča je gostovala na Gorenjskem, pri drugoligašu Triglavu, ki pa se je izkazal za trdega nasprotnika, saj sta se moštvi razšli brez zmagovalca.


Končni izid dvoboja je bil 1:1, potem ko so Kranjčani v 58. minuti preko povratnika Siniše Borenovića celo povedli, a so se Primorci z zadetkom Amedeja Vetriha, ki se je treningom priključil z manjšo zamudo, v igro vrnili že pet minut po kranjskem vodstvu. V nadaljevanju se mreži nista več zatresli, a velja omeniti, da sta trenerja Siniša Brkić in Miran Srebrnič v nadaljevanju priložnost ponudila tudi mlajšim igralcem in posameznikom na preizkušnji.

V goriškem dresu so se trenerskem štabu dokazovali Matic Slavec (Kras Repen), Andrej Kotnik (Izola), Martin Cesar (Radomlje) in Marko Vukelić (Ankaran Hrvatini). Medtem ko Miha Gregorič in Nejc Mevlja, ki sta se v sredo priključila pripravam, nista nastopila, je v drugem polčasu zaigral povratnik Uroš Celcer

TRIGLAV KRANJ 1:1 GORICA
Borenović (58′); Vetrih (63′)
Triglav:
Deronja, Bojić, Parežanin, Borenović, Kuhar, Udovič, Poljanec, Verbič, Poplatnik, Mlakar, Krajc. Na klopi: Povirk, Ahačič, Dvanajščak, Arsić, Dindić, Kovačič, Ivanuša, Kremenović, Ovsenek, Janjič, Đukić, Bošković, Zairi. Trener: Siniša Brkić.
Gorica:
Štrukelj, Hlede, T. Kavčič, Jogan, M. Kavčič, Vukelić, Humar, Osuji, Eleke, Džuzdanović, Kuraj. Igrali so še: Zagomišek, Slavec, Kompara, Vetrih, Celcer, Kolenc, Kanalec, Nagode, Kotnik, Debenjak, Cesar. Trener: Miran Srebrnič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Brežičani sestavljajo igralski mozaik

V Brežicah počasi nastaja ekipa, ki bo tudi v prihodnji sezoni nastopala v 2. SNL. Iz NK B…