Koprčani so se po Igorju Neneziću za sodelovanje dogovorili še z novim napadalcem Darkom Lukanovićem, prvo kadrovsko potezo pa so povlekli tudi na celjski Areni Petrol. Marin Glavaš se namreč poslavlja od knežjega mesta.

Dres Kopra si bo spomladi nadel Darko Lukanović. V Tuzli rojeni 32-letni napadalec ima poleg bosansko-hercegovskega državljanstva tudi švedski potni list, sicer pa velja za pravega nogometnega popotnika, saj je v članski karieri zamenjal že 12 klubov. Člansko pot je pričel v švedskem Malmöju, po igranju za Assyrisko prestopil v Belgijo, kjer je bil član Antwerpna in Tienena, po španski epizodi in vrnitvi v domovino pa je branil tudi barve treh romunskih klubov, Vointe Sibiu, Ceahlula Piatre in Rapida Bukarešte. Julija 2014 je sledila selitev v Vietnam, po igranju za domačo Landskrono pa je bil nazadnje član grškega drugoligaša Kallithee. V minulem letu ni imel kluba.

Glavaš se je Celjanom pridružil pred začetkom letošnje sezone in tedaj sklenil enoletno pogodbo. Hrvaški vezist je v celjskem dresu odigral 12 tekem, dosegel pa tudi dva zadetka, po enega v pokalnem tekmovanju in prvenstvu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Ščulac zapušča Krško

    Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…
  • Tavres: »Cilj je 200 golov v Prvi Ligi«

    Za uradno spletno stran vodilnega prvoligaša se je po srečanju in zmagi nad Triglavom in m…
  • Aluminij do zmage v Krškem

    Nogometaši Krškega so v tekmi 16. kroga Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Alumini…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ščulac zapušča Krško

Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…