Že pred dnevi smo poročali, da so se pri novopečenem prvoligašu Krškem doslej za sodelovanje dogovorili s tremi novinci. Pričakovanja Rheme Obeda smo predstavili že včeraj dopoldne, nekaj besed za SNPortal pa sta spregovorila tudi Enes Rujović in Luka Volarič, ki sta odigrala tudi vse tri pripravljalne tekme Posavcev.


“Po koncu minule sezone sva se slišala s Slavišo Dvorančičem in se dogovorila za moj prihod. Za zdaj smo se s soigralci in mladim trenerjem Petrovičem zelo dobro ujeli,” je dejal Luka Volarič, ki je v dresu Gorice in Krke v prvoligaški konkurenci zbral 23 nastopov. Bočni nogometaš se je, tako kot Rujović, z vodstvom kluba dogovoril za enoletno sodelovanje in zadolžil številko sedem. Slaviša Dvorančič je v Posavje zvabil tudi Enesa Rujović, ki se po odličnem pomladanskem delu sezone pri Šenčurju vrača na prvoligaška igrišča, kjer v dresu Interblocka in Olimpije 77 prvoligaških tekem. “Poklical me je stari znanec slovenskih zelenic in kapetan Krškega, Slaviša Dvorančič, ki me je povprašal, če bi bil pripravljen priti v Krško in moštvu pomagal pri udejstvovanju v Prvi ligi. Tako sem prišel v klub, se sestal s strokovnim vodstvom, hitro pričel s treningi in kmalu zatem smo se dogovorili tudi za sodelovanje,” je priznal nekdanji mladi reprezentant Slovenije.

“Zaenkrat je vse odlično, novi soigralci so me lepo sprejeli. Trener Petrovič je mlad strateg, ki dela dobro ter od nas igralcev na vsakem treningu zahteva maksimum in pričakuje, da damo vse od sebe,” je za SNPortal dejal 26-letni Ljubljančan, ki bo pri Krškem nosil število 21.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pred vrati ljubljanske Olimpije dve novi okrepitvi?

Olimpija že uspešno trenira pod vodstvom novega trenerja Sava Miloševića, za katerim je tu…