Domžalčani bodo, ker so kot eni izmed četverice klubov slovenske barve predstavljali v evropskih tekmovanjih, s pokalnim tekmovanjem, ki ga danes pričenja dvaindvajset klubov, pričeli šele v drugem krogu, zato je Luka Elsner včerajšnje popoldne izkoristil za pripravljalno preizkušnjo.


Močno premešana enajsterica Domžal se je za zaprtimi vrati domačega Športnega parka pomerili s katarskim Al-Mesaimeerom. Obračun je ponudil malo priložnosti, zadetkov pa ni bilo, čeprav so gostje ob koncu prvega polčasa zatresli domačo mrežo, a je bil strelec v prepovedanem položaju. Domžalčani pa so bili najbližje zadetku v 53. in 72. minuti, ko pa sta Sasha Aneff in Jan Repas za las zgrešila okvir katarskih vrat.

Repas je bil ob Žanu Žužku in Dominiku Ivkiću eden treh mladincev, ki so dobili priložnost, svoje znanje je znova dokazoval tudi senegalski krilni napadalec Ousseynou Ndiaye, Luka Elsner pa je v začetno enajsterico postavil tudi mlajšega brata Roka Elsnerja, ki je trenutno brez kluba in z Domžalčani vzdržuje fizično pripravljenost. Kot so zapisali pri domžalskem klubu, je priložnost dobil zaradi odhoda Žige Kousa.

DOMŽALE 0:0 AL-MESAIMEER
Domžale: Golubović, Ivkić, Juninho, Vuk, Elsner, Grvala, Blažič, Balkovec, Alvir, Husmani, Ndiaye. Igrali so še: Žužek, Požeg Vancaš, Repa, Aneff. Trener: Luka Elsner.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Sežane okrepil prvoligaša iz Severne Makedonije

Hrvaški branilec Antonio Azinović se znova poslavlja od Tabor Sežane, saj bo svojo nogomet…