Medtem, ko onkraj Trojan slavijo veliko točko proti slovitemu Chelseaju pa je v Ljubljani v teh dneh potekala seja izvršnega odbora ŠD NK Olimpija Ljubljana. Na izvršnem odboru so predstavniki določili višjo članarino in razpisali kandidaturo za novega predsednika, ki bo znan 11. decembra.


V ponedeljek so v Ljubljani opravili redno sejo izvršnega odbora, na kateri so sprejeli kar nekaj sklepov, s katerimi so razburkali že tako slab odnos na relaciji klub – navijači. V klubu so članarino dvignili na kar 350 evrov, a s tem posameznik ob članstvu prejme še sezonsko vstopnico za vse domače tekme (poleg državnega prvenstva tudi tekme Pokala ter morebitne tekme UEFA tekmovanj) in paket Olimpijinih izdelkov (uradni dres Nike, navijaški šal, kapa). Ob tem so na seji razpisali tudi kandidaturo za novega predsednika društva. Kandidaturo lahko oddajo le člani kluba in sicer do vključno 7. decembra. Izvršni odbor je tisti dejavnik, ki bo obravnaval vse pisne prijave za kandidaturo predsednika društva in sicer najkasneje 9. decembra. Člani le-tega pa bodo že omenjenega 9. decembra sestavili seznam kandidatov. Volitve predsednika bodo potekale 11. decembra.

Ob tem so na uradni strani Olimpije zapisali kaj pomeni vloga predsedniške funkcije: “Vložena kandidatura in morebitna izvolitev ne prinašata le zapolnitve omenjene funkcije, ki zajema zelo širok spekter dela. Predsedniška funkcija ŠD NK Olimpija ni le častna, temveč nosi s seboj veliko odgovornost vodenja in finančne dolžnosti za nemoteno delovanje celotne strukture kluba, od tekmovalnega pogona, ki šteje skupno dvanajst selekcij (od U-6 do članskega moštva), do operativnega dela ŠD NK Olimpija Ljubljana.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ljubljančani brez izstreljenega naboja na Azorih

Slab dan slovenskih klubov v evropskih tekmovanjih je na Azorskih otokih sredi Atlantskega…