Zadnjo pripravljalno srečanje pred začetkom spomladanskega dela sezone so pred nekaj minutami zaključili tudi Domžalčani. Moštvo trenerja Luke Elsnerja se je v domačem Športnem parku pomerilo s Krškim, vodilno ekipo 2. SNL.


Obračun je v korist rumeno-modrih v 82. minuti odločil novinec Mate Eterović, ki se je veselil prvega zadetka po januarskem prihodu. Akcijo za zadetek sta pričela Jelar in Skubic, ki sta preigravala globoko na desni strani polovice Krškega. Skubic je v nadaljevanju poslal predložek na drugo vratnico, kjer je bil najvišji Eterović in po strelu z glavo dosegel edini zadetek na tekmi. Domžalčani so sicer prevladovali večji del srečanja in si pripravili precej priložnosti, ki pa so znova ostale neizkoriščene. V prvem polčasu so neuspešno poizkušali Morel, Majer in Zec, v nadaljevanju pa so bili nenatančni še Črnic, Simić in Podlogar, v 68. minuti pa je mrežo Krškega zatresel tudi Eterović, a je bil pred tem v prepovedanem položaju. Gostje so si pripravili vsega dva poizkusa, v prvem polčasu je streljal Jurečič, a je Trilles žogo spravil preko vrat, v nadaljevanju pa je po predložku Kožarja streljal še Štefanac, a se je z dobro obrambo znova izkazal francoski čuvaj mreže.

Zaradi poškodb so Domžalčani znova zaigrali v močno okrnjeni zasedbi, počivali so Kenan Horić, Nejc Vidmar, Dejan Milić, Gaber Dobrovoljc, Aladin Šišić, Juninho, Zeni Husmani, Jorrin John in Yann Mvita.

DOMŽALE 1:0 KRŠKO
Eterović (82′)

Domžale: Trilles, Skubic, Zec, Jelar, Vuk, Črnic, Trajkovski, Simić, Majer, Morel, Korun. Igrali so še: Eterović, Ožbolt, Podlogar, Kous. Trener: Luka Elsner.
Krško: Zalokar, A. Kožar, Sikošek, Petric, Pavić, Frelih, Jurečič, Drnovšek, Štefanac, Blažinčič, Čeh. Igrali so še: Bučar, Tomić, T. Kožar, Babnik. Trener: Tomaž Petrovič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčani končali evropsko pot

Nogometaši Maribora so svojo evropsko pot končali v drugem krogu kvalifikacij za konferenč…