Čeprav sta od zaključka minule sezone minila zgolj dobra dva tedna, je polovica od deseterice prvoligašev že v pogonu. Že v petek so s pripravami pričeli Domžalčani, ki počasi polnijo svoje vrste, na današnjem treningu so se domžalske vrste okrepile s trojico. A brez skrbi, ne gre za novince.


Soigralcem so se pri vadbi pridružili še Kenan Horić, Jure Balkovec in Sasha Aneff. Balkovec je bil v minuli sezoni posojen v Radomlje, v dresu katerih je odigral 29 tekem, medtem ko je Aneff drugo polovico pretekle sezone preživel pri južnih sosedih, za Osijek je na osmih tekmah dosegel dva zadetka. Urugvajec, ki poseduje tudi bolgarski potni list, je pred tedni pogodbo s klubom podaljšal do konca prihajajoče sezone, zato bo zanimivo videti, če bo Luka Elsner jeseni računal na robustnega napadalca, ki je jeseni dosegel pet zadetkov. Domžalska četa vsaj za zdaj večjih sprememb ni doživela, odšli so zgolj nekateri posamezniki, ki so nosili manjše breme. Novinci naj bi bili predstavljeni v naslednji dneh, kar nekaj posameznikov pa se dokazuje tudi na preizkušnji. “Nekaj situacij je še odprtih, vendar večjih sprememb ni pričakovati. Prvi novinci bodo predstavljeni v naslednjih dneh, nekaj igralcev pa bomo še preizkusili na treningih in prvih prijateljskih tekmah,” je za klubsko spletno stran dejal športni direktor Matej Oražem.

Zato pa je nekaj sprememb doživel urnik pripravljalnih tekem. Obračun z ruskim Kubanom iz Krasnodarja, ki bi moral biti 23. junija odigran v Domžalah, ne bo, saj so Rusi po trenerski zamenjavi spremenili termin prihoda v Slovenijo, medtem ko bo obračun s splitskim Hajdukom odigran za zaprtimi vrati, saj bo tekma zaradi nepričakovanih zapletov pri sanaciji zelenice v domžalskem Športnem parku odigrana na drugi lokaciji.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zmaji proti Azerbajdžancem, Rusom, Srbom in Izraelcem

Novi strateg ljubljanske Olimpije Savo Milošević bo svoje varovance pred začetkom nove sez…