V domžalskem prvoligašu so v preteklosti že velikokrat pomagali pomoči potrebnim. Tako ne preseneča, da so se Domžalčani odzvali še enkrat več, saj bodo na pobudo kapetana Nejca Skubica priključili akciji zbiranja sredstev za nakup novega prevoznega sredstva za Nina Rakoviča.


“Za pobudo sem izvedel na Facebooku. Nino me je prosil za pomoč in v takšnih primerih se vedno z veseljem odzovem. Nogometni klub Domžale se je v preteklosti vselej pridružil dobrodelnim pobudam in vesel sem, da smo tudi tokrat stopili skupaj. Vsi igralci članskega moštva in zaposleni v klubu smo prispevali po svojih močeh. Sredstva bomo zbirali tudi na sobotni tekmi proti velenjskemu Rudarju in prepričan sem, da bodo tudi naši navijači znali priskočiti na pomoč,” je dejal Skubic, ki je Nina spoznal že v času igranja za Interblock in z nogometnim navdušencem, ki se kot gledalec redno udeležuje reprezentančnih tekem, ostal v stiku vse do danes. 28-letnemu Ninu pri premagovanju vsakodnevnih ovir pomagata mama Silva in brat Nani, sicer tudi mehanik, ki je redno servisiral sedanji kombi, ki pa ga je že načel zob časa, saj je star skorajda toliko kot Nino. Brat Nani je kombi pripravljen kupiti tudi na kredit, kljub temu pa družini za nakup manjka še dobrih pet tisočakov, ki jih bo s pomočjo dva tisoč kilometrov dolgega kolesarjenja na Korziko in nazaj pomagal zbirati tudi sosed Sandi Rutar.

Družini Rakovič boste lahko pri nakupu kombija pomagala z udeležbo na sobotni tekmi, kjer boste lahko donacije oddali v posebno skrinjico na stojnici z navijaškimi artikli. Ninu pa lahko pomagate že danes, saj se sredstva zanj zbirajo tudi na posebej odprtem transakcijskem računu pri kamniškem Društvu staršev otrok s posebnimi potrebami.

TRR: 02312-0256852517
odprt pri Društvu staršev otrok s posebnimi potrebami (DSOSPP),
p. p. 60, 1240 Kamnik
namen: NINO kombi

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Sežane okrepil prvoligaša iz Severne Makedonije

Hrvaški branilec Antonio Azinović se znova poslavlja od Tabor Sežane, saj bo svojo nogomet…