V domžalskih vrstah se tudi med zimskimi pripravami preizkuša kar nekaj znanih in manj znanih obrazov. Zadnji izmed teh, ki se je uspel dokazati na preizkušnji, je Jorrin John, ki je bil včeraj zvečer predstavljen kot četrti januarski novinec v rumeno-modrem dresu.


A s tem trener Luka Elsner še ni zaključil s preizkušnjami, saj z njegovo zasedbo vadi še nekaj nogometašev, ki želijo dokazati svoje znanje. Na današnjem dopoldanskem treningu se je moštvu priključil Jan Blažek, ki se najbolje znajde na poziciji ofenzivnega vezista. 26-letni nogometaš je tudi nekdanji reprezentant, saj je v dresu članske izbrane vrste v letih 2009 in 2010 odigral tri srečanja. Dolga leta je bil član Slovana iz Liberca, bil vmes posojen v grško Larisso in dvakrat praško Slavio. V zadnjih dveh sezonah je Blažek, ki so ga češki mediji sicer označili za izjemno talentiranega, a tudi za igralca, ki je bil v preteklosti v konfliktih s trenerji, član grškega Apollon Smyrnisa, poljskega Podbeskidzie, jeseni pa je igral za grškega tretjeligaša AP Eginiakos.

Vodilno moštvo lige med drugim že nekaj časa zgledno sodeluje z enim od družabnih omrežij namenjenih nogometašem in klubom.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ljubljančani brez izstreljenega naboja na Azorih

Slab dan slovenskih klubov v evropskih tekmovanjih je na Azorskih otokih sredi Atlantskega…