Peti krog Prve lige Telekom Slovenije je  terjal prvo trenersko žrtev letošnje sezone. Radomlje so po petih krogih še edina ekipa brez zmage, kar je prineslo spremembo na trenerskem stolčku.

Kot smo izvedeli, je Dejan Djuranović po sporazumni prekinitvi dogovora zapustil radomeljsko klop, na kateri je sedel vse od poletja 2013, ko je radomeljsko zasedbo prvič v zgodovini kluba popeljal med najboljše klube v državi. Nekdanji nogometaš Olimpije in Maribora, s katerim je igral tudi v skupinskem delu lige prvakov, je preživel tudi izpad v drugoligaški rang tekmovanja, v katerem so Radomljani igrali zgolj eno sezono, saj so se po naslovu prvaka 2. SNL ekspresno hitro vrnili med prvoligaše.

Očitno pa je že znan tudi Djuranovičev naslednik, kot je sporočil agent Denis Selimović, ki sicer zastopa tudi Nejca Skubica, vodenje radomeljskega moštva prevzema Jani Žilnik, ki je bil v zadnjih letih gonilna sila celjskega Šampiona, v preteklosti pa je nekdanji branilec s 93 prvoligaškimi nastopi vodil Celje.

Radomljane že jutri čaka pokalno gostovanje v Postojni.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mura do remija v Zagrebu, Kranjčani priznali premoč Zemunu

Tudi danes sta dva slovenska prvoligaša izkoristila reprezentančni premor, Kranjčani so go…