Medtem ko je v taboru Gorice in Krškega na nogometnih zelenicah še mirno, danes kot osmi s pripravami pričenjajo tudi nogometaši velenjskega Rudarja. Okrog dogajanja pri Rudarju je za zdaj jasno to, da ni nič jasno, saj se več ali manj čaka na novo vodstvo kluba, ki bo ravno tako izvoljeno danes.


Znano je, da nove sezone v velenjskem dresu zagotovo ne bodo dočakali Dalibor Radujko, Ivan Firer in Matjaž Rozman, ki so si že našli nove sredine, blizu prestopa v vrste bolgarskega podprvaka Beroe pa je tudi Damjan Trifković. Pogodbe so s koncem maja potekle tudi Klemnu Bolhi, Leonu Črnčiču, Rusminu Dediću, Elvedinu Džiniću, Draganu Jeliću, Mateju Radanu, Enisu Saramatiju, Nemanji Stjepanoviću in Nikoli Tolimirju. Za zdaj ni jasno niti to, če bosta knape v nove sezoni vodila Jernej Javornik in Spasoje Bulajić, ki bosta po naših informacijah vseeno vodila današnji uvodni trening, ki se bo pričel ob 16:30. Pod veljavno pogodbo so za zdaj Mario Babić, ki je bil eno od odkritij minule sezone, Matic Čretnik, David Kašnik, Ivan Knezović, Milan Kocić, Nejc Plesec ter Denis Klinar in Aljaž Krefl, za katera pa naj bi se ogrela ljubljanska Olimpija.

Več o sestavi moštva za prihodnjo sezono bo verjetno znano v prihodnjih dneh, saj bo Rudar na večerni volilni skupščini dobil novo vodstvo kluba. A vseeno, brez denarja bodo knapi težko sestavili konkurenčno zasedbo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Djuranović: Tekma je dosegla svoj namen

Rumena družina je na včerajšnji pripravljalni tekmi s hrvaško Rijeko premoč priznala južni…