Velenjčani so v uvodnih dveh tekmah spomladanskega dela državnega prvenstva osvojili točko. Remi z Domžalami je lep dosežek, poraz z Radomljami je bil zagotovo negativno presenečenje. Na obeh tekmah soigralcem ni mogel pomagati Leon Črnčič, trener Jernej Javornik pa nanj spomladi ne bo mogel računal.


Vezist iz Lenarta v Slovenskih Goricah se je namreč že v pripravljalnem obdobju soočil s poškodbo stegenske mišice, odigral je zgolj uvodno pripravljalno srečanje z graškim Sturmom, s katerim so Velenjčani visoko izgubili. Nekdanji član Maribora in Aluminija, ki je bil v preteklosti tudi član Atalante in Leicester Cityja, za 25. rojstni dan, ki ga je praznoval v ponedeljek, ni dobil ravno najboljšega darila, saj je v sredo prestal operativni poseg, po katerem ga po naših informacijah čaka šest mesecev prisilnega počitka, kar je zagotovo precejšen udarec tudi za velenjsko ekipo, saj je bil Črnčič pomemben del le-te.

Visokorasli vezist je sicer v letošnji sezoni zbral 17 ligaških nastopov, zadetka mu ni uspelo doseči, zato pa je v statistiko vpisal tri rumene in rdeči karton. Leonu želimo čimprejšnjo in uspešno vrnitev na igrišče.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčani končali evropsko pot

Nogometaši Maribora so svojo evropsko pot končali v drugem krogu kvalifikacij za konferenč…