Pomlajena zasedba celjskega prvoligaša je danes popoldne v Umagu, kjer se moštvo trenerja Simona Rožmana nahaja na krajših pripravah, ugnala kranjski Triglav. Grofje so slavili z izidom 4:2, v rumeno-modrem dresu pa je zaigral tudi nepoznan obraz.


Vseh 90 minut je se je v dresu tretjeuvrščene ekipe Prve lige Telekom Slovenije dokazoval tudi Sebastian Cojocnean. Gre za Romuna, ki se najbolje znajde na poziciji desnega krilnega vezista. 26-letni nogometaš je trenutno brez kluba, v svoji pisani karieri pa jih je zamenjal že kar precej. Med drugimi je bil član Politehnice Timišoare, Universitatee iz Cluja, Petrolula iz Ploieštija, Gaz Metana in nazadnje še Rapida iz Bukareštev, preteklosti enega največjih romunskih klubov, ki je bil ob treh naslovih še štirinajstkrat državni podprvak. Bivši mladinski reprezentant Romunije se lahko pohvali s precej izkušnjami, saj je v najmočnejšem romunskem prvenstvu odigral 71 tekem in k temu pristavil še sedem zadetkov.

Simon Rožman je pred dnevi v pogovoru za za oddajo Tretji polčas, ki jo ustvarja TV Celje, potrdil, da je klub tik pred realizacijo še enega prestopa, s katerim bi zaostrili konkurenco v napadalnem delu moštva. Očitno gre torej prav za izkušenega Romuna.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pred vrati Stožic branilec iz Srbije

Ljubljanska Olimpija bo v prihodnjih dneh svoje vrste očitno okrepila s povratnikom v zmaj…