Celjska slačilnica postaja vse bolj “vijolična”, saj se je to poletje na Areno Petrol preselil že šesti novinec, ki je v preteklosti nosil dres Maribora. Grofe je po bivših vijolicah Elvedinu Džiniću, Mitji Križanu, Timu Obrezu, Daliborju Volašu in Amarju Rahmanoviću okrepil še Goran Cvijanović.

“Zame je to nova izkušnja v moji karieri. Upam, da bo uspešna, tako kot je bilo v preteklosti, kjer sem bil vedno član klubov z dobrimi rezultati. Verjamem, da nam bo uspelo tudi v Celju, kjer se je sestavila dobra ekipa. Večino igralcev že poznam, nekatere iz mlajših reprezentančnih selekcij, nekateri pa so že bili moji soigralci v preteklosti. Mislim, da se bom hitro vklopil in da bomo dosegali dobre rezultate ter se uvrstili pri vrhu prve lige,” je za klubsko spletno stran dejal štirikratni reprezentant Slovenije, ki bo v Celju nosil številko 4.

Celjani dolžine pogodbe niso razkrili, zato pa je o novincu spregovoril predsednik Stevan Đorđević: “Z Goranom smo vstopili v kontakt v procesu pogajanj z Amarjem Rahmanovićem. Ob slabšem nizu rezultatov se je pokazala potreba, da našo ekipo še okrepimo. Vendar pa moram absolutno poudariti, da to ne pomeni, da bodo naši mladi perspektivni igralci sedaj obsedeli na klopi. Ostajajo naša prioriteta, ob izkušenih igralcih pa verjamemo, da se bodo še lažje in hitreje razvijali. Z Goranom bomo imeli v moštvu še boljšo kombinacijo mladosti in izkušenj, s ciljem, da dosegamo dobre rezultate v prvenstvu in da lažje razvijamo naš kader.”

Cvijanović je nazadnje igral v Kuvajtu, a se je azijska epizoda končala predčasno, Celje pa bo po Gorici in Mariboru tretji slovenski klub v članski karieri 30-letnika, ki je v Prvi ligi Telekom Slovenije odigral že 241 tekem in dosegel tudi 47 zadetkov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nermin Bašić: »Gremo na pavzo v boljšem razpoloženju«

V zadnji tekmi 23. kroga sta se v Novi Gorici pomerila domača Gorica in Domžale. Gostje so…